logo

Η εταιρεία

Η ALPHASYSTEM ΑΕ από το 2002 δραστηριοποιείται στους τομείς της έρευνας, του σχεδιασμού και της κατασκευής Συστημάτων Αυτοματισμού, με ειδίκευση στις Αυτόματες Πόρτες Ανελκυστήρων. Η εταιρεία μας αποτελεί μια Ευρωπαϊκή εταιρεία, με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 28 χώρες, η οποία έχοντας ως οδηγό τις ανάγκες των πελατών μας, δίνει πρόσθετη ασφάλεια και αξία στα έργα τους.

Στην εταιρεία μας, παράγουμε πολύ υψηλής ποιότητας προϊόντα, χρησιμοποιώντας τον πολύ εξελιγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό που διαθέτουμε. Στα προϊόντα μας περιέχονται καινοτόμες λειτουργίες, που κάνουν το έργο των πελατών μας αποδοτικότερο και την επιτυχία τους δεδομένη, τιμώντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους κάθε στιγμή.

Έχοντας αυτή τη φιλοσοφία, δημιουργήσαμε προϊόντα τα οποία από την πρώτη στιγμή που διατέθηκαν στην αγορά, έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής από τους πελάτες μας. Ταυτόχρονα, η ποιότητα των προϊόντων μας έγινε σημείο αναφοράς και με την πάροδο του χρόνου το όνομα “ALPHASYSTEM”, έγινε συνώνυμο του ποιοτικού προϊόντος.

Στόχος μας, παραμένει πάντα η βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας της ζωής των πελατών μας, της ομάδας μας και εν τέλει της κοινωνίας μας, συμβάλλοντας στην εξέλιξη και την καινοτομία, μέσα από συνεπή επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η ομάδα μας

Το πιο σημαντικό συστατικό για να καταστεί μια επένδυση επιτυχημένη, είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Στην εταιρεία μας, επενδύουμε και πιστεύουμε στο ταλέντο, τη δημιουργικότητα και την αξία του κάθε ανθρώπου. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα προέρχονται από την αρμονική συνεργασία της ομάδας.

Επιλέγουμε να επιμορφώνουμε διαρκώς τους ανθρώπους μας, να τους αξιολογούμε και να τους ανταμείβουμε. Η αξιολόγηση επιτυγχάνεται μέσω  της ανάπτυξης ενός δικού μας, απολύτως αξιοκρατικού συστήματος μέτρησης της απόδοσης και των δεξιοτήτων, το οποίο τροφοδοτούν με δεδομένα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι. Με αυτό τον τρόπο, οι άνθρωποι μας έχουν τη δυνατότητα ανέλιξης σε όλα τα επίπεδα: Εντός των τμημάτων αλλά και οικονομικά. Την ίδια ώρα και μένοντας πιστοί στην επιθυμία μας η ποιότητα να κυριαρχεί παντού, φροντίζουμε και παρέχουμε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον εργασίας, τόσο μεταξύ των ανθρώπων, όσο και στους χώρους των εγκαταστάσεών μας.

Στην ALPHASYSTEM ΑΕ αυτό που ‘‘λάμπει’’ περισσότερο, είναι οι άνθρωποί μας. Η ομάδα μας διαθέτει υψηλή κατάρτιση, είναι ταλαντούχα, καινοτόμα, δημιουργική και χαρακτηρίζεται από υψηλή υπευθυνότητα προκειμένου να παρέχει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται εδώ και πολλά χρόνια!

 

Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D)

Οι άνθρωποι του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D), δέχονται τα αιτήματα των πελατών για νέα προϊόντα, παρακολουθούν τις νέες εξελίξεις και καινοτομώντας, μετασχηματίζουν τη θεωρία σε πράξη.

Τμήμα Παραγωγής

Οι άνθρωποι του τμήματος Παραγωγής οργανώνουν, καθοδηγούν και ελέγχουν τις διαδικασίες παραγωγής, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Οι άνθρωποι στην Εξυπηρέτηση Πελατών, ακούν προσεκτικά τους πελάτες μας και τους υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το τμήμα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, διασφαλίζουν πως όλες οι ενέργειες θα διαδραματιστούν έγκαιρα, ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Διασφάλιση Ποιότητας

Η Ποιότητα στην ALPHASYSTEM ΑΕ, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος, πάνω στον οποίο οικοδομήθηκε η εταιρεία.

Οι άνθρωποί μας επιθυμούν η ποιότητα να κυριαρχεί παντού: Στις σχέσεις με τους πελάτες μας, στις σχέσεις μεταξύ των μελών μας, στους χώρους εργασίας και παραγωγής, στο σχεδιασμό, στο μηχανολογικό εξοπλισμό και τελικά, στα προϊόντα μας.

Παραμένοντας πιστοί στην παραπάνω φιλοσοφία της εταιρείας, παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, έτσι ώστε οι πελάτες μας να παραμένουν διαρκώς ικανοποιημένοι.

Η υψηλή ποιότητα για τους ανθρώπους της ALPHASYSTEM ΑΕ, δεν είναι απλώς ένας τίτλος κρεμασμένος σ’ έναν τοίχο ή ένα πιστοποιητικό αναρτημένο σε μια ιστοσελίδα. Είναι η πεμπτουσία της λειτουργίας της.

Χώροι Παραγωγής

Όλα τα τμήματα της εταιρείας μας, διαθέτουν μηχανολογικό εξοπλισμό πολύ υψηλής τεχνολογίας, που απαρτίζεται από μηχανές CNC και ρομποτικά συστήματα.

Αυτό, το υψηλών απαιτήσεων σύνολο του εξοπλισμού μας, σε συνδυασμό με τους ανθρώπους της ALPHASYSTEM ΑΕ, μας δίνει τις ακόλουθες  δυνατότητες: 

 • Τα εξαρτήματα που παράγουμε να έχουν ελεγχόμενη -πάντα υψηλή- ποιότητα.
 • Να διαθέτουμε μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τις ειδικές κατασκευές.
 • Να έχουμε εξαιρετικά μικρούς χρόνους παράδοσης.
 • Έρευνα & Ανάπτυξη

  Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) είναι ο χώρος καινοτομίας και δημιουργίας της ALPHASYSTEM ΑΕ.

  Στην εταιρεία μας, μας αρέσει να οραματιζόμαστε και να δημιουργούμε! Απολαμβάνουμε το κάθε βήμα της δημιουργίας! 

  Στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), οι απαιτήσεις των πελατών μας για καινοτομία και υψηλή τεχνολογία, σε συνδυασμό με τη δημιουργική σκέψη και εμπειρία των μηχανικών και τεχνικών μας, μετασχηματίζονται σε υψηλής ποιότητας προϊόντα. 

  Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης καθορίζει έχοντας ως οδηγό τις εκάστοτε Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές, την προσεκτική ανάπτυξη του κάθε προϊόντος, την επιλογή των υλικών, τις δυνατότητες των  προϊόντων και μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας πολύχρονες εγγυήσεις καλής λειτουργίας.

  Τα εργαστήρια του τμήματος είναι εξοπλισμένα με όργανα υψηλής τεχνολογίας. Οι άνθρωποι που το απαρτίζουν, είναι άριστα καταρτισμένοι και διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία. Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι οι ίδιοι, είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που κάνουν!

  Αυτός ο ενθουσιασμός είναι που προσφέρει λύσεις στα αιτήματα των πελατών μας, αυτός ο ενθουσιασμός είναι που παρέχει “peace of mind” στους πελάτες μας – διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη φήμη τους, αυτός ο ενθουσιασμός είναι που σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, δημιουργεί προϊόντα με καινοτόμες λειτουργίες και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, δίχως βλάβες.

  Το πόσο καλή δουλειά γίνεται στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, αποδεικνύεται από τη συμπεριφορά και τη διάρκεια ζωής του ίδιου του προϊόντος. Όσο λιγότερες “αναγκαστικές βελτιώσεις” υφίσταται ένα προϊόν από τη στιγμή της “γέννησής” του και μετά και όσο μεγαλύτερο χρόνο ζωής έχει, τόσο καλύτερα λειτουργεί το τμήμα R&D.

  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Contrast