Εγγύηση Ποιότητας

Η Γραπτή Εργοστασιακή Εγγύηση είναι η μοναδική εξασφάλισή σας ότι το προϊόν το οποίο έχετε επιλέξει, θα έχει τις επιθυμητές ιδιότητες, τουλάχιστον καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της.

Ειδικά όταν από το προϊόν αυτό απαιτείται μακροχρόνια καλή λειτουργία, τότε η πολύχρονη εγγύηση είναι θεμελιώδους σημασίας. Διαφορετικά, η αγορά «ευκαιρίας» ενός προϊόντος, δίχως γραπτή εγγύηση, θα σας στοιχίσει πολύ ακριβά στην πορεία του χρόνου. Συνεχείς επισκέψεις για “ρυθμίσεις” και επισκευές. Σημαντική επιβάρυνση με έξοδα ανταλλακτικών. Μόνιμα κακή και αναξιόπιστη λειτουργία. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να υποχρεωθείτε ακόμη και σε αντικατάσταση του προϊόντος, προκειμένου να διαφυλάξετε την ηρεμία και τη φήμη σας. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις παρενέργειες οι οποίες συνοδεύουν αυτού του είδους τις αγορές.

Η Εγγύηση πρέπει να είναι γραπτή και διατυπωμένη με ξεκάθαρους όρους. Η μεγαλύτερη διάρκειά της όσον αφορά ομοειδή προϊόντα, είναι ένας απόλυτα αξιόπιστος δείκτης ποιότητας του προϊόντος.

Στην ALPHASYSTEM ΑΕ, ως κατασκευαστές αυτόματων θυρών ανελκυστήρων, εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα μας στο σύνολό τους, καθώς και σε επίπεδο εξαρτημάτων, υπομηχανισμών και μηχανισμών, ελέγχονται λεπτομερειακά, σε όλα τα στάδια κατασκευής τους και έχουν υποβληθεί σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους πριν τη διάθεσή τους στους πελάτες μας.

Για το λόγο αυτό, είμαστε σε θέση να παρέχουμε εγγύηση ορθής λειτουργίας και επισκευής εντός του χρόνου της εγγύησης, χωρίς χρέωση του αγοραστή.

Τα έντυπα εγγυήσεων ανά προϊόν με την αναλυτική περιγραφή των όρων, μπορείτε να τα βρείτε εδώ, καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο σας  δίνεται η δυνατότητα να αυξήσετε το χρόνο αυτής.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Contrast

Προσοχή στις απομιμήσεις

Η ALPHASYSTEM ΑΕ επενδύει συνεχώς σημαντικά ποσά στην ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων, με εγγυημένα καλή λειτουργία -δίχως ιδιαίτερη συντήρηση- εφ’ όρου ζωής.

Οι αντιγραφείς δεν ξοδεύουν τίποτα για να αναπτύξουν προϊόντα ή για να συμμορφωθούν με τους κανόνες ασφαλείας.

Τα πλαστά προϊόντα μπορούν να σας εκθέσουν σε σοβαρούς κινδύνους, αφού δεν είναι σύμφωνα με τα διεθνή και τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και παρακάμπτουν  τους ποιοτικούς ελέγχους.

Οι κίνδυνοι αυτοί αφορούν:

  • Στην ασφάλεια τόσο των τεχνικών που πραγματοποιούν την εγκατάσταση, όσο και των χρηστών των προϊόντων.
  • Στις πιθανές βλάβες ή και καταστροφή της εγκατάστασης.
  • Στην ανυπαρξία τεχνικής υποστήριξης και εγγύησης.

 

Η απομίμηση της ασφάλειας είναι αδύνατη.

Όταν το προϊόν προσφέρει ασφάλεια, τότε αυτό πρέπει να λειτουργήσει άμεσα και αξιόπιστα.

  • Οι απομιμήσεις είναι κατά κανόνα κατασκευασμένες από ευτελή και μη ασφαλή υλικά.
  • Οι αντιγραφείς μειώνουν το κόστος, επειδή δεν τηρούν αυτά που επιβάλλουν τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.
  • Οι αντιγραφείς αντιγράφουν γενικώς την εξωτερική όψη, αλλά δεν έχουν την τεχνογνωσία για να αναπαράγουν την τεχνολογία. Αν την διέθεταν θα δημιουργούσαν τα δικά τους επώνυμα προϊόντα.

 Με δυο λόγια:

        Η απομίμηση της λειτουργίας της ίδιας της εταιρείας είναι αδύνατη. Οι διαδικασίες και η φιλοσοφία που χαρακτηρίζουν τη λειτουργία μιας εταιρείας είναι μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία αποτυπώνονται ανεξίτηλα στην ποιότητα των προϊόντων που αυτή παράγει.